Showing 49–60 of 60 results
-
220,00 lei
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinari: Mezeluri, paste cu sos, carne rosie la gratar, tocane
-
98,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14%vol
Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee
Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate
Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 2 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16- 18C
-
62,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
Servire: 16°-18°
Îmbinari: ciorbe, carne alba, alimente condimentate
-
93,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: arome de mura, zmeura, cireasa
Servire: 16°-18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-
84,00 lei
Tip strugure: Sauvignon Blanc 100%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: culoarea galben pai, uneori cu tendinta aurie, cu usoare reflexe verzui
Note de degustare: sec, cu structura buna, generos
Servire: 11-12°C
Îmbinari: fructe de mare si crustacee, risotto cu legeme si carne alba
-
205,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon si Merlot 20%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: note dulci buchetului
Servire: 18°-20°
Îmbinari: carne rosie si vânat si brânzeturi maturate
-
112,00 lei
Tip strugure: Friulano si Ribolla Gialla
Gradatie alcoolica: 13 %
Aspect: galben pai cu reflexe aurii
Note de degustare: gustul este invaluitor, sorbindu l se simte aroma de mere, fruct tropical si floare de salcam, vin cald cu aciditate potrivita, are un retrogust persistent
Servire: 12° C
Îmbinari: ideal cu aperitive structurate, cele pe baza de peste afumat mai ales, insoteste admirabil supele de peste si crustacee sau carnuri albe, se potriveste cu peste sarat, gras si in sos, de incercat cu branzeturi cu maturare medie
-
80,00 lei
Tip strugure: Syrah
Gradatie alcoolica: 13,00%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: fructe de padure si ierburi aromatice
Servire: 16°- 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-
170,00 lei
Tip strugure: Merlot si Cabernet Sauvignon
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubiniu deschis cu nuante grena
Note de degustare: plin si aromat, cu arome de zmeura si mura;gustul este sec, armonios, savuros si foarte persistent
Servire: 17°- 18°C
Îmbinari: se serveste cu branzeturi maturate, carne rosie la gratar, vanat in diverse preparate
-
59,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14,5 %vol
Varsta podgoriilor: peste 10 ani
Aspect: rosu rubiniu cu nuante violet
Parfum: elegant si complex, cu note de condimente cacao, tutun , vanilie si migdale prajite
Gust: sec, cu o prima senzatie moale si armonioasa, bogat in senzatii catifelate. Persistent indelung pe palat
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si branzeturi semi-maturate
Maturare: 8 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 4 luni
Longevitate: 15 ani
Temperatura de servire: 16- 18C
-
70,00 lei
Tip strugure: 100% Vernaccia di San Gimignano
Gradatie alcoolica: 12%
Aspect: galben pai
Note de degustare: proaspat, moale, cu un final usor amarui
Servire: 12°
Îmbinari: legume, verdeturi, peste, carnuri delicate
-
190,00 lei
Tip strugure: Trebbiano Toscano si Malvasia
Gradatie alcoolica: 15,5%
Aspect: galben auriu intens
Note de degustare: miere, fructe uscate, aroma plina
Servire: 12°
Îmbinari: desert, aperitive sarate, dulciuri uscate, brânza cu mucegai