Showing 49–60 of 60 results

  • ROSSO DI MONTALCINO 2021

    220,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradatie alcoolica: 14,5%
    Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
    Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
    Îmbinari: Mezeluri, paste cu sos, carne rosie la gratar, tocane

  • ROSSO DI MONTALCINO DOC 2018

    98,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese grosso  100%

    Gradatie alcoolica: 14%vol

    Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani

    Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee

    Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante

    Gradatie alcoolica:  

    Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate

    Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si  afinisare in sticla 2 luni

    Longevitate: 10 ani

    Temperatura de servire: 16- 18C

  • RUBIZZO TOSCANA 2021 I.G.T

    62,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
    Gradatie alcoolica: 12,5%
    Aspect: rosu rubiniu stralucitor
    Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
    Servire: 16°-18°
    Îmbinari: ciorbe, carne alba, alimente condimentate

  • SASYR TOSCANA 2019

    93,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: rosu rubin intens
    Note de degustare: arome de mura, zmeura, cireasa
    Servire: 16°-18°
    Îmbinari: carne, brânzeturi

  • SAUVIGNON BLANC COLLIO BIANCO 2021 DOC

    84,00 lei

    Tip strugure: Sauvignon Blanc 100%
    Gradatie alcoolica: 12,5%
    Aspect: culoarea galben pai, uneori cu tendinta aurie, cu usoare reflexe verzui
    Note de degustare: sec, cu structura buna, generos
    Servire: 11-12°C
    Îmbinari: fructe de mare si crustacee, risotto cu legeme si carne alba

  • SER GIOVETO ROSSO TOSCANA I.G.T. 2018

    205,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon si Merlot 20%
    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: rosu rubiniu intens
    Note de degustare: note dulci buchetului
    Servire: 18°-20°
    Îmbinari: carne rosie si vânat si brânzeturi maturate

  • SOLARCO COLLIO BIANCO DOC 2018

    112,00 lei

    Tip strugure: Friulano si Ribolla Gialla
    Gradatie alcoolica: 13 %
    Aspect: galben pai cu reflexe aurii
    Note de degustare: gustul este invaluitor, sorbindu l se simte aroma de mere, fruct tropical si floare de salcam, vin cald cu aciditate potrivita, are un retrogust persistent

    Servire: 12° C
    Îmbinari: ideal cu aperitive structurate, cele pe baza de peste afumat mai ales, insoteste admirabil supele de peste si crustacee sau carnuri albe, se potriveste cu peste sarat, gras si in sos, de incercat cu branzeturi cu maturare medie

  • SYRAH SALLIER DE LA TOUR 2021

    80,00 lei

    Tip strugure: Syrah
    Gradatie alcoolica: 13,00%
    Aspect: rosu rubiniu intens
    Note de degustare: fructe de padure si ierburi aromatice
    Servire: 16°- 18°
    Îmbinari: carne, brânzeturi

  • TIARE BLU 2015 IGT

    170,00 lei

    Tip strugure: Merlot si Cabernet Sauvignon
    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: rosu rubiniu deschis cu nuante grena
    Note de degustare: plin si aromat, cu arome de zmeura si mura;gustul este sec, armonios, savuros si foarte persistent

    Servire: 17°- 18°C
    Îmbinari: se serveste cu branzeturi maturate, carne rosie la gratar, vanat in diverse preparate

  • TOSCO – TOSCANA SANGIOVESE GROSSO IGT 2019

    59,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese grosso  100%

    Gradatie alcoolica: 14,5 %vol

    Varsta podgoriilor: peste 10 ani

    Aspect: rosu rubiniu cu nuante violet

    Parfum: elegant si complex, cu note de condimente cacao, tutun , vanilie si migdale prajite

    Gust: sec, cu o prima senzatie moale si armonioasa, bogat in senzatii catifelate. Persistent indelung pe palat

    Gradatie alcoolica: 

    Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si branzeturi semi-maturate

    Maturare: 8 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si  afinisare in sticla 4 luni

    Longevitate: 15 ani

    Temperatura de servire: 16- 18C

  • VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO 2022 D.O.C.G.

    70,00 lei

    Tip strugure: 100% Vernaccia di San Gimignano
    Gradatie alcoolica: 12%
    Aspect: galben pai
    Note de degustare: proaspat, moale, cu un final usor amarui
    Servire: 12°
    Îmbinari: legume, verdeturi, peste, carnuri delicate

  • VIN SANTO DEL CHIANTI 2012 D.O.C.

    190,00 lei

    Tip strugure: Trebbiano Toscano si Malvasia
    Gradatie alcoolica: 15,5%
    Aspect: galben auriu intens
    Note de degustare: miere, fructe uscate, aroma plina
    Servire: 12°
    Îmbinari: desert, aperitive sarate, dulciuri uscate, brânza cu mucegai