Showing 25–36 of 60 results

  • CHIANTI CONFINI 2022

    56,00 lei

    Tip strugure: 95% Sangiovese, 5% Merlot
    Gradatie alcoolica: 13%
    Aspect: rosu rubin
    Note de degustare: gust placut proaspat si fin
    Servire: 16°-18°
    Îmbinari: mâncaruri picante, carne alba si rosie

  • FRIULANO – DOC FRIULI GRAVE 2019

    78,00 lei
    Podgorie: Situată în localităţile Chiopris-Viscone şi San Giovanni al Natisone
    Gradatie alcoolica: 12,5%
    Aspect: Galben pai
    Note de degustare: Aroma este seacă şi savuroasă, cu retrogust de migdală amară.  Temperatura se servire:  11°C
    Consiliere de servire: Vin pentru aperitive  pe baza de peste, risotto , se asociaza foarte bine cu sunca San Daniele.
  • GAVI PALAS 2016 DOCG

    149,00 lei

    Tip strugure: Cortese 100%
    Gradatie alcoolica: 12 %
    Aspect: galben pai cu reflexe verzui stralucitoare
    Note de degustare: armonios, elegant cu un parfum excelent si o rotunjime placuta

    Servire: 10° C
    Îmbinari: ideal ca aperitiv, este un vin adecvat cu peste, alimente condimentate, fructe de mare

  • GRECO DI TUFO D.O.C.G. 2022

    93,00 lei

    Tip strugure: Greco di Tufo100%
    Gradatie alcoolica: 13%
    Aspect: galben pai intens
    Note de degustare: gust plin, cald, proaspat si o persistenta aromatica
    Servire: 13°C
    Îmbinari: cu preparate pe baza de peste, antreuri vegetale

  • IRROSSO TOSCANA I.G.T. 2021

    160,00 lei

    Tip strugure:  Sangiovese 100%

    Gradatie alcoolica: 14%

    Aspect: rosu rubin stralucitor

    Note de degustare: consistenta tanica matasoasa si neteda  cu arome si structura tipice teritoriilor podgoriilor Casanova di Neri

    Servire: 16°-17°

    Îmbinari: mâncaruri picante, carne alba, supe, peste

  • JEMA CORVINA VERONESE 2016

    165,00 lei

    Tip strugure: Corvina 100%
    Gradatie alcoolica: –
    Aspect: rosu purpuriu
    Note de degustare: cirese macerate cu note de cafea prajita
    Servire: 18°-20°, se desface cu doua ore înainte
    Îmbinari: vânat, carne la gratar, stufat, brânzeturi maturate

  • LAMURI SICILIA 2020

    115,00 lei

    Tip strugure: Nero d’Avola

    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: bordo
    Note de degustare: –
    Servire: 18°
    Îmbinari: carne, brânzeturi

  • LEONE D’ALMERITA SICILIA 2021

    115,00 lei

    Tip strugure: Catarratto, Pinot Bianco, Sauvignon, Traminer Aromatico
    Gradatie alcoolica: 13%
    Aspect: galben pai, cu reflexe verzui clare
    Note de degustare: fruct dulce, gust intens si aromat
    Servire: 18°
    Îmbinari: peste, brânza uscata, fructe de mare

  • MO RISERVA MONTEPULCIANO 2018

    96,00 lei

    Tip strugure: Montepulciano 100%
    Gradatie alcoolica: 14%
    Aspect: rosu rubiniu intens cu reflexe violacee
    Note de degustare: corp plin si persistent , cu tanini fini si bine integrati
    Servire: 18°
    Îmbinari: gustari condimentate, fel principal cu sos rosu, gratare si diverse branzeturi semi-maturate

  • MONTEPULCIANO D’ABRUZZO CERASUOLO D.O.C.2021

    63,00 lei
    • Soiul de vie: Montepulciano 100%
    • Gradatia alcoolica: 13,0% vol
    • Tipul terenului: argilos – calcaros
    • Caracteristici organoleptice
    • Culoare: roz viu cu nuante violete
    • Miros: intense si elegante arome de fruct roz si fine note florale.
    • Gust: de o buna structura, intens, delicat si persistent.
  • MORELLINO DI SCANSANO D.O.C. 2018

    79,00 lei

    Tip strugure:  Sangiovese 90%,  Cabernet Sauvignon 10%

    Gradatie alcoolica: 14%

    Aspect: rosu rubiniu  stralucitor

    Note de degustare: gust placut proaspat si catifelat, cu structura buna si aroma persistenta

    Servire: 16°-18°C

    Îmbinari: insoteste felul intai si preparatele pe baza de carne alba si rosie, mâncaruri picante, supe sau feluri de mancare pe baza de peste mai structurate.

  • MOSCATO D’ASTI PALAS 2022 D.O.C.G.

    95,00 lei

    Tip strugure: Muscat 100%
    Gradatie alcoolica: 5 %
    Aspect: galben pai, cu splendide reflexe verzui
    Note de degustare: piersica, fructe tropicale, flori de padure
    Servire: 7°-8°
    Îmbinari: prajituri fine uscate si proaspete, salata de fructe