Afișez 1 - 12 din 60 de rezultate

  • AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA 2017 D.O.C.

    236,00 lei

    Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
    Gradatie alcoolica: 15,4%
    Aspect: rosu intens
    Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
    Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinari: vânat, carne la gratar si stufat

  • BARBARESCO PIO CESARE 2011 D.O.C.G.

    323,00 lei

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 14,5%
    Aspect: visiniu deschis
    Note de degustare: fruct copt si condimentat
    Servire: 16 -17°C
    Îmbinari: preparate din carne rosie

  • BARBARESCO REYNA 2018 D.O.C.G.

    299,00 lei

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 15%
    Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
    Servire: 17°-18°
    Îmbinari: Carne rosie, vânat si brânzeturi stagionate

  • BARBERA D’ALBA 2021 D.O.C.

    153,00 lei

    Tip strugure: Barbera 100%
    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: visiniu deschis
    Nota de degustare:  arome de fructe coapte
    Servire: 16 – 17°C
    Îmbinari: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate

  • BAROLO TORTONIANO D.O.C.G. 2017

    383,00 lei

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 13,5 %
    Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: gust remanent îndelungat si placut
    Servire: 17°-18°
    Îmbinari: fripturi si vânat, brânzeturi maturate

  • BAROLO CEREQUIO 2013 D.O.C.G.

    605,00 lei

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 13,5 %
    Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: aroma dulceturilor din fructe mici
    Servire: 17°-18°, cu decantare prealabila
    Îmbinari: carne rosie si vânat, brânzeturi vechi nemucegaite

  • BAROLO PIO CESARE 2018 DOCG

    498,00 lei

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 14,5%
    Aspect: visiniu deschis
    Nota de degustare: arome de fructe negre de padure, visine, prune afumate si piper negru
    Servire: 16 – 17°C
    Îmbinari: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate

  • BOSAN AMARONE RISERVA 2013

    450,00 lei

    Tip strugure: Corvina 80% si Rondinella 20%
    Gradatie alcoolica: 15,5%
    Aspect: rosu intens
    Note de degustare: vegetatie de padure, condimente si cacao
    Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinari: vânat, gratar si fripturi

  • BRAIDE ALTE IGT 2015

    199,00 lei

    Tip strugure: Chardonnay, Sauvignon, Picolit, Moscato Giallo
    Gradatie alcoolica: 13,5 %
    Aspect: galben pai cu reflexe aurii
    Note de degustare: gustul este invaluitor, aciditatea echilibrata ofera senzatii proaspete si matasoase in acelasi timp, vin cald cu retrogust indelungat si placut.

    Servire: 12°- 14° C

    Îmbinari: ideal cu toate felurile de peste , cu predilectie feluri principale structurate , ca de exemplu pe baza de biban, peste spada  sau cod,se armonizeaza  cu carne alba si branzeturi moi nematurate, daca este servit la o temperatura mai ridicata iese in evidenta cu miel si ied la cuptor”

  • BRUNELLO DI MONTALCINO 2018 D.O.C.G

    425,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradatie alcoolica: 14%
    Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: Parfum de cirese, violete si fructe rosii
    Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
    Îmbinari: Carne rosie, vânat la cuptor si brânza maturata

  • BRUNELLO DI MONTALCINO CRU POMONA 2015 VILLA POGIO

    557,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese grosso  100%

    Gradatie alcoolica: 14,5%vol

    Varsta podgoriilor:  20 ani

    Aspect: rosu rubiniu stralucitor

    Note de degustare: complex si invaluitor, cu taninuri

    Gradatie alcoolica: 

    Combinatie gastronomica: carne la gratar, vanat, branzeturi maturate si trufe, vin de meditatie

    Maturare: 30luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30hl si in sticla afinisare 4 luni

    Longevitate: 35 ani

  • BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG ANNATA 2015 VILLA POGIO

    235,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese grosso  100%

    Gradatie alcoolica: 14,5%vol

    Varsta podgoriilor:  15 si 35  ani

    Aspect: rosu rubiniu stralucitor

    Note de degustare: corp plin, insotit de taninuri foarte elegante ce favorizeaza persistenta timp indelungat pe palat si invechirea indelungata

    Gradatie alcoolica:  

    Combinatie gastronomica: carne la gratar, vanat, branzeturi maturate si trufe, vin de meditatie Maturare : 30luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si in sticla afinisare 4 luni

    Longevitate: 30 ani

    Temperatura de servire: 18C