Afișez 1 - 12 din 60 de rezultate
-
236,00 lei
Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
Gradatie alcoolica: 15,4%
Aspect: rosu intens
Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinari: vânat, carne la gratar si stufat
-
323,00 lei
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Note de degustare: fruct copt si condimentat
Servire: 16 -17°C
Îmbinari: preparate din carne rosie
-
299,00 lei
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
Servire: 17°-18°
Îmbinari: Carne rosie, vânat si brânzeturi stagionate
-
153,00 lei
Tip strugure: Barbera 100%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: visiniu deschis
Nota de degustare: arome de fructe coapte
Servire: 16 – 17°C
Îmbinari: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate
-
383,00 lei
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 13,5 %
Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust remanent îndelungat si placut
Servire: 17°-18°
Îmbinari: fripturi si vânat, brânzeturi maturate
-
605,00 lei
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 13,5 %
Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: aroma dulceturilor din fructe mici
Servire: 17°-18°, cu decantare prealabila
Îmbinari: carne rosie si vânat, brânzeturi vechi nemucegaite
-
498,00 lei
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Nota de degustare: arome de fructe negre de padure, visine, prune afumate si piper negru
Servire: 16 – 17°C
Îmbinari: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate
-
450,00 lei
Tip strugure: Corvina 80% si Rondinella 20%
Gradatie alcoolica: 15,5%
Aspect: rosu intens
Note de degustare: vegetatie de padure, condimente si cacao
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinari: vânat, gratar si fripturi
-
199,00 lei
„Tip strugure: Chardonnay, Sauvignon, Picolit, Moscato Giallo
Gradatie alcoolica: 13,5 %
Aspect: galben pai cu reflexe aurii
Note de degustare: gustul este invaluitor, aciditatea echilibrata ofera senzatii proaspete si matasoase in acelasi timp, vin cald cu retrogust indelungat si placut.
Servire: 12°- 14° C
Îmbinari: ideal cu toate felurile de peste , cu predilectie feluri principale structurate , ca de exemplu pe baza de biban, peste spada sau cod,se armonizeaza cu carne alba si branzeturi moi nematurate, daca este servit la o temperatura mai ridicata iese in evidenta cu miel si ied la cuptor”
-
425,00 lei
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 14%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: Parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
Îmbinari: Carne rosie, vânat la cuptor si brânza maturata
-
557,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%vol
Varsta podgoriilor: 20 ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: complex si invaluitor, cu taninuri
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: carne la gratar, vanat, branzeturi maturate si trufe, vin de meditatie
Maturare: 30luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30hl si in sticla afinisare 4 luni
Longevitate: 35 ani
-
235,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%vol
Varsta podgoriilor: 15 si 35 ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: corp plin, insotit de taninuri foarte elegante ce favorizeaza persistenta timp indelungat pe palat si invechirea indelungata
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: carne la gratar, vanat, branzeturi maturate si trufe, vin de meditatie Maturare : 30luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si in sticla afinisare 4 luni
Longevitate: 30 ani
Temperatura de servire: 18C