Afișez toate cele 8 rezultate
-


82,00 lei
Tip strugure: Glera 90%, Pinot nero 10%
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: roz palsi stralucitor, ce aminteste de culoarea petalelor de maces
Note de degustare: sec, armonic, persistent si placut fructat
Servire: 6°
Îmbinari: aperitiv alternativ, se imbina bine cu felurile de mancare pe baza de paste si peste sau cu tartar de ton sau de biban de mare
-

50,00 lei
Tip strugure: Lambrusco Salamino si Lambrusco Marani
Gradatie alcoolica: 8 %
Aspect: roz vibrant
Note de degustare: dulce, fructat cu note de violete
Servire: 8°-10°
Îmbinari: pizza, fructe si deserturi
-

63,00 lei
- Soiul de vie: Montepulciano 100%
- Gradatia alcoolica: 13,0% vol
- Tipul terenului: argilos – calcaros
- Caracteristici organoleptice
- Culoare: roz viu cu nuante violete
- Miros: intense si elegante arome de fruct roz si fine note florale.
- Gust: de o buna structura, intens, delicat si persistent.
-


72,00 lei
Tip strugure: Glera 90%, Nerello Mascalese 10%
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: roz palsi stralucitor, ce aminteste de culoarea petalelor de maces
Note de degustare: sec, armonic, persistent si placut fructat
Servire: 6°
Îmbinari: aperitiv alternativ, se imbina bine cu felurile de mancare pe baza de paste si peste sau cu tartar de ton sau de biban de mare
-


29,00 lei
Tip strugure: Glera 20%, Nerello Mascalese 80%
Gradatie alcoolica: 12%
Aspect: nuante de petale de trandafir
Note de degustare: aroma rotunda si fructata
Servire: 8°
Îmbinari: peste, fructe de mare si carne alba
-


72,00 lei
Tip strugure: Glera 20%, Nerello Mascalese 80%
Gradatie alcoolica: 12%
Aspect: nuante de petale de trandafir
Note de degustare: aroma rotunda si fructata
Servire: 8°
Îmbinari: peste, fructe de mare si carne alba
-

93,00 lei
Tip strugure: Nerello Mascalese 100%
Gradatie alcoolica: 13%
Aspect: roze
Note de degustare: floral
Servire: 6°
Îmbinari: supe de peste, cu somon, crustacee, pui, preparate cu legume
-


62,00 lei
Tip strugure: Glera 20%, Nerello Mascalese 80%
Gradatie alcoolica: 12%
Aspect: nuante de petale de trandafir
Note de degustare: aroma rotunda si fructata
Servire: 8°
Îmbinari: peste, fructe de mare si carne alba