Afișez 37 - 42 din 42 de rezultate
-

98,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14%vol
Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee
Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate
Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 2 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16- 18C
-

62,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
Servire: 16°-18°
Îmbinari: ciorbe, carne alba, alimente condimentate
-

93,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: arome de mura, zmeura, cireasa
Servire: 16°-18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-

205,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon si Merlot 20%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: note dulci buchetului
Servire: 18°-20°
Îmbinari: carne rosie si vânat si brânzeturi maturate
-

80,00 lei
Tip strugure: Syrah
Gradatie alcoolica: 13,00%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: fructe de padure si ierburi aromatice
Servire: 16°- 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-

59,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14,5 %vol
Varsta podgoriilor: peste 10 ani
Aspect: rosu rubiniu cu nuante violet
Parfum: elegant si complex, cu note de condimente cacao, tutun , vanilie si migdale prajite
Gust: sec, cu o prima senzatie moale si armonioasa, bogat in senzatii catifelate. Persistent indelung pe palat
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si branzeturi semi-maturate
Maturare: 8 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 4 luni
Longevitate: 15 ani
Temperatura de servire: 16- 18C