Afișez 37 - 42 din 42 de rezultate

  • RUBIZZO TOSCANA 2021 I.G.T

    62,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
    Gradatie alcoolica: 12,5%
    Aspect: rosu rubiniu stralucitor
    Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
    Servire: 16°-18°
    Îmbinari: ciorbe, carne alba, alimente condimentate

  • SASYR TOSCANA 2019

    93,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: rosu rubin intens
    Note de degustare: arome de mura, zmeura, cireasa
    Servire: 16°-18°
    Îmbinari: carne, brânzeturi

  • SER GIOVETO ROSSO TOSCANA I.G.T. 2018

    205,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon si Merlot 20%
    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: rosu rubiniu intens
    Note de degustare: note dulci buchetului
    Servire: 18°-20°
    Îmbinari: carne rosie si vânat si brânzeturi maturate

  • SYRAH SALLIER DE LA TOUR 2021

    80,00 lei

    Tip strugure: Syrah
    Gradatie alcoolica: 13,00%
    Aspect: rosu rubiniu intens
    Note de degustare: fructe de padure si ierburi aromatice
    Servire: 16°- 18°
    Îmbinari: carne, brânzeturi

  • TIARE BLU 2015 IGT

    170,00 lei

    Tip strugure: Merlot si Cabernet Sauvignon
    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: rosu rubiniu deschis cu nuante grena
    Note de degustare: plin si aromat, cu arome de zmeura si mura;gustul este sec, armonios, savuros si foarte persistent

    Servire: 17°- 18°C
    Îmbinari: se serveste cu branzeturi maturate, carne rosie la gratar, vanat in diverse preparate

  • TOSCO – TOSCANA SANGIOVESE GROSSO IGT 2019

    59,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese grosso  100%

    Gradatie alcoolica: 14,5 %vol

    Varsta podgoriilor: peste 10 ani

    Aspect: rosu rubiniu cu nuante violet

    Parfum: elegant si complex, cu note de condimente cacao, tutun , vanilie si migdale prajite

    Gust: sec, cu o prima senzatie moale si armonioasa, bogat in senzatii catifelate. Persistent indelung pe palat

    Gradatie alcoolica: 

    Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si branzeturi semi-maturate

    Maturare: 8 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si  afinisare in sticla 4 luni

    Longevitate: 15 ani

    Temperatura de servire: 16- 18C