Afișez 25 - 36 din 42 de rezultate

  • LAMBRUSCO REGGIANO MINION D.O.C. DOLCE 0,375L

    32,00 lei

    Tip strugure: Lambrusco Salamino si Lambrusco Marani
    Gradatie alcoolica: 8,5 %
    Aspect: rosu rubin intens
    Note de degustare: fructat, proaspat, vioi, armonic
    Servire: 8°-10°
    Îmbinari: antipasti, paste, pizza, desert si fructe

  • LAMBRUSCO ROSSO QUERCIOLI D.O.C.

    50,00 lei

    Tip strugure: Lambrusco Salamino si Lambrusco Marani
    Gradatie alcoolica: 8,5 %
    Aspect: rosu rubin intens
    Note de degustare: fructat, proaspat, vioi, armonic
    Servire: 8°-10°
    Îmbinari: antipasti, paste, pizza, desert si fructe

  • LAMURI SICILIA 2020

    115,00 lei

    Tip strugure: Nero d’Avola

    Gradatie alcoolica: 13,5%
    Aspect: bordo
    Note de degustare: –
    Servire: 18°
    Îmbinari: carne, brânzeturi

  • MARA VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE 2019

    124,00 lei

    Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
    Gradatie alcoolica: –
    Aspect: –
    Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
    Servire: 18°-20°, se desface cu doua ore înainte
    Îmbinari: vânat, carne la gratar si stufat

  • MO RISERVA MONTEPULCIANO 2018

    96,00 lei

    Tip strugure: Montepulciano 100%
    Gradatie alcoolica: 14%
    Aspect: rosu rubiniu intens cu reflexe violacee
    Note de degustare: corp plin si persistent , cu tanini fini si bine integrati
    Servire: 18°
    Îmbinari: gustari condimentate, fel principal cu sos rosu, gratare si diverse branzeturi semi-maturate

  • MORELLINO DI SCANSANO D.O.C. 2018

    79,00 lei

    Tip strugure:  Sangiovese 90%,  Cabernet Sauvignon 10%

    Gradatie alcoolica: 14%

    Aspect: rosu rubiniu  stralucitor

    Note de degustare: gust placut proaspat si catifelat, cu structura buna si aroma persistenta

    Servire: 16°-18°C

    Îmbinari: insoteste felul intai si preparatele pe baza de carne alba si rosie, mâncaruri picante, supe sau feluri de mancare pe baza de peste mai structurate.

  • PRIMITIVO DI MANDURIA D.O.P. 0.75l – 2019

    124,00 lei

    Tip strugure: 100% Primitivo

    Gradatie alcoolica: 15%
    Aspect: rosu rubiniu, intens
    Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
    Servire: 16°-17°
    Îmbinari: paste, carne rosie aromata cu mirodenii

  • PRIMITIVO DI MANDURIA D.O.P. 1,5L 2018

    290,00 lei

    Tip strugure: 100% Primitivo

    Gradatie alcoolica: 15%
    Aspect: rosu rubiniu, intens
    Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
    Servire: 16°-17°
    Îmbinari: paste, carne rosie aromata cu mirodenii

  • PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA D.O.P. 2018

    156,00 lei

    Tip strugure: 100% Primitivo
    Gradatie alcoolica: 16%
    Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena, intens
    Nota de degustare: robust, armonic si echilibrat tanic
    Servire: 16°-17°, cu decantare
    Îmbinari: felul doi pe baza de carne, de vita sau oaie; perfect pentru a însoti feluri de mâncare bogate în aroma si structura

  • ROSSO DEL CONTE 2015 D.O.C

    350,00 lei

    Tip strugure: Nero d´Avola / Pericone
    Gradatie alcoolica: –
    Aspect: rosu cu reflexe violacee
    Note de degustare: prospetime, fructata, aroma intensa de flori
    Servire: 18°
    Îmbinari: carne rosie, friptura, gratare, vânat

  • ROSSO DI MONTALCINO 2021

    220,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradatie alcoolica: 14,5%
    Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
    Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
    Îmbinari: Mezeluri, paste cu sos, carne rosie la gratar, tocane

  • ROSSO DI MONTALCINO DOC 2018

    98,00 lei

    Tip strugure: Sangiovese grosso  100%

    Gradatie alcoolica: 14%vol

    Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani

    Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee

    Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante

    Gradatie alcoolica:  

    Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate

    Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si  afinisare in sticla 2 luni

    Longevitate: 10 ani

    Temperatura de servire: 16- 18C