Afișez 25 - 36 din 40 de rezultate
-

32,00 lei
Tip strugure: Lambrusco Salamino si Lambrusco Marani
Gradatie alcoolica: 8,5 %
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: fructat, proaspat, vioi, armonic
Servire: 8°-10°
Îmbinari: antipasti, paste, pizza, desert si fructe
-
Reduceri!

50,00 lei 42,50 lei
Tip strugure: Lambrusco Salamino si Lambrusco Marani
Gradatie alcoolica: 8,5 %
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: fructat, proaspat, vioi, armonic
Servire: 8°-10°
Îmbinari: antipasti, paste, pizza, desert si fructe
-

115,00 lei
Tip strugure: Nero d’Avola
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: bordo
Note de degustare: –
Servire: 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-

96,00 lei
Tip strugure: Montepulciano 100%
Gradatie alcoolica: 14%
Aspect: rosu rubiniu intens cu reflexe violacee
Note de degustare: corp plin si persistent , cu tanini fini si bine integrati
Servire: 18°
Îmbinari: gustari condimentate, fel principal cu sos rosu, gratare si diverse branzeturi semi-maturate
-

79,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet Sauvignon 10%
Gradatie alcoolica: 14%
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: gust placut proaspat si catifelat, cu structura buna si aroma persistenta
Servire: 16°-18°C
Îmbinari: insoteste felul intai si preparatele pe baza de carne alba si rosie, mâncaruri picante, supe sau feluri de mancare pe baza de peste mai structurate.
-
Reduceri!

124,00 lei 105,40 lei
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: rosu rubiniu, intens
Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
Servire: 16°-17°
Îmbinari: paste, carne rosie aromata cu mirodenii
-

290,00 lei
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: rosu rubiniu, intens
Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
Servire: 16°-17°
Îmbinari: paste, carne rosie aromata cu mirodenii
-

156,00 lei
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 16%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena, intens
Nota de degustare: robust, armonic si echilibrat tanic
Servire: 16°-17°, cu decantare
Îmbinari: felul doi pe baza de carne, de vita sau oaie; perfect pentru a însoti feluri de mâncare bogate în aroma si structura
-

350,00 lei
Tip strugure: Nero d´Avola / Pericone
Gradatie alcoolica: –
Aspect: rosu cu reflexe violacee
Note de degustare: prospetime, fructata, aroma intensa de flori
Servire: 18°
Îmbinari: carne rosie, friptura, gratare, vânat
-

220,00 lei
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinari: Mezeluri, paste cu sos, carne rosie la gratar, tocane
-

98,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14%vol
Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee
Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate
Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 2 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16- 18C
-

62,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
Servire: 16°-18°
Îmbinari: ciorbe, carne alba, alimente condimentate