Afișez 25 - 36 din 42 de rezultate
-
32,00 lei
Tip strugure: Lambrusco Salamino si Lambrusco Marani
Gradatie alcoolica: 8,5 %
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: fructat, proaspat, vioi, armonic
Servire: 8°-10°
Îmbinari: antipasti, paste, pizza, desert si fructe
-
50,00 lei
Tip strugure: Lambrusco Salamino si Lambrusco Marani
Gradatie alcoolica: 8,5 %
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: fructat, proaspat, vioi, armonic
Servire: 8°-10°
Îmbinari: antipasti, paste, pizza, desert si fructe
-
115,00 lei
Tip strugure: Nero d’Avola
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: bordo
Note de degustare: –
Servire: 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-
124,00 lei
Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
Gradatie alcoolica: –
Aspect: –
Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
Servire: 18°-20°, se desface cu doua ore înainte
Îmbinari: vânat, carne la gratar si stufat
-
96,00 lei
Tip strugure: Montepulciano 100%
Gradatie alcoolica: 14%
Aspect: rosu rubiniu intens cu reflexe violacee
Note de degustare: corp plin si persistent , cu tanini fini si bine integrati
Servire: 18°
Îmbinari: gustari condimentate, fel principal cu sos rosu, gratare si diverse branzeturi semi-maturate
-
79,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet Sauvignon 10%
Gradatie alcoolica: 14%
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: gust placut proaspat si catifelat, cu structura buna si aroma persistenta
Servire: 16°-18°C
Îmbinari: insoteste felul intai si preparatele pe baza de carne alba si rosie, mâncaruri picante, supe sau feluri de mancare pe baza de peste mai structurate.
-
124,00 lei
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: rosu rubiniu, intens
Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
Servire: 16°-17°
Îmbinari: paste, carne rosie aromata cu mirodenii
-
290,00 lei
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: rosu rubiniu, intens
Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
Servire: 16°-17°
Îmbinari: paste, carne rosie aromata cu mirodenii
-
156,00 lei
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 16%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena, intens
Nota de degustare: robust, armonic si echilibrat tanic
Servire: 16°-17°, cu decantare
Îmbinari: felul doi pe baza de carne, de vita sau oaie; perfect pentru a însoti feluri de mâncare bogate în aroma si structura
-
350,00 lei
Tip strugure: Nero d´Avola / Pericone
Gradatie alcoolica: –
Aspect: rosu cu reflexe violacee
Note de degustare: prospetime, fructata, aroma intensa de flori
Servire: 18°
Îmbinari: carne rosie, friptura, gratare, vânat
-
220,00 lei
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinari: Mezeluri, paste cu sos, carne rosie la gratar, tocane
-
98,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14%vol
Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee
Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate
Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 2 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16- 18C