Compania care administreaza site-ul  Vino-Domus.ro, denumit in continuare Vino Domus, este Vinitaly Deluxe SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/15535/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare RO 19066812.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Vinitaly Deluxe S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii” din subsolul site-ului.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vinitaly Deluxe SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

2. Accesul la informatiile de pe site
Vinitalu Deluxe SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia. 

3. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser 
Site-ul Vinitaly Deluxe SRL este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Vinitaly Deluxe SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

4. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele/serviciile prezentate pe site  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se va inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.