Lorem ipsum Dolor Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Si enim ita est, vide ne facinus facias, cum mori suadeas. At iam decimum annum in spelunca iacet. Duo Reges: constructio interrete. Deinde prima illa, quae in congressu solemus. Consectetur adipiscing elit. Si enim ita est, vide ne facinus facias, at iam decimum annum in spelunca iacet.

Your Content Here

CMS Static block Demo. You can place here everything you want.

Images and banners

Videos

Widgets

BRUNELLO DI MONTALCINO TENUTA NUOVA 2008 D.O.C.G.

Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese si fructe rosii
Servire: la temperatura de 16°-17°, cu decantare in prealabil
Îmbinări: Carne roşie, vânat şi brânză maturată

In stoc

417,00 RON

Detalii

Tenuta Nuova 2008: este produs din soiuri de viţă-de-vie cu caracteristici unice, ce produc strugurii sangiovese ce dau un vin uşor de recunoscut, ce reuneşte structura, puterea şi fineţea. Învăluitor şi complex ca parfum, profund ca densitate, dar reuşind să se exprime printr-o aromă plăcută, în stilul societăţii noastre. Se pretează unei evoluţii îndelungate în timp, dar şi băut proaspăt va oferi satisfacţie. De la prima sa recoltare, în 1993, a avut constant în decursul anilor recunoaşteri de excepţie în presa mondială a vinului.
Despre vin: Culegere manuală între 17 şi 29 septembrie Vinificare: Masă de selecţie pentru ciorchini, separarea boabelor, masă de selecţie pentru boabe. Umplerea butoaielor de fermentare. Fermentare fără adăugare de drojdie şi macerare în butoaie tronconice deschise la temperatură controlată timp de 3/4 săptămâni. Maturat în butoaie de stejar circa 30 luni şi 18 luni în sticlă. Foarte fin în gură, cu un tanin încă tânăr dar de foarte bună calitate. Gust lung, elegant şi persistent.
Nota producătorului de vin: Brunello Tenuta Nuova a fost iniţiat atât ca un proiect pasionat şi ştiinţific, pentru un vin pe care doar Casanova di Neri îl poate oferi. Acesta provine dintr-un soi clonat în masă al Sangiovese Cerretalto care creşte pe o bucată de teren de la sud de Montalcino, zonă de la care dobândeşte arome „mediteraneene”, o mare fineţe şi o structură tanică.

Mai multe informatii

Author/Artist

„Prin aroma intensă de struguri închişi la culoare şi foarte copţi, gudron, lemn dulce şi piele nouă, vinul Brunello di Montalcino Tenuta Nuova din 2008 încântă papilele gustative. Tenuta Nuova este un Sangiovese puternic şi consistent, profund influenţat de climatul mediteraneean al acestei zone de la sud de oraşul Montalcino. Straturile de fructe culminează într-un final rezonant, îmbogăţit de o nuanţă aromatică considerabilă. Este un alt indiciu al talentului lui Giacomo Neri şi echipei sale. Maturitate anticipată: 2017-2027. Evaluare: 95+” 95 Puncte acordate de The Wine Advocate

„Aromele efuzive de cireşe coapte, tarte cu prune şi cedru dezvoltă un buchet de cireşe macerate, îmbogăţit cu accente picante pe măsură ce ia amploare. Încă o nuanţă cu accente tanice pentru a crea echilibrul, însă aroma se intensifică după ce vinul a stat în pahar câteva ore.” 93 Puncte acordate de Wine Spectator

Custom Block. Edit it in CMS > Static Blocks. Block Name: "Bottom Block on Product Page"

AI PESTE 18 ANI?

Odata cu accesarea acestui site, te declari de acord cu conditiile de utilizare. Site-ul promoveaza bauturi alcoolice.

Ai varsta legala pentru a accesa acest site?


NU