RIBOLLA GIALLA 2019 – IGT DELLE VENEZIE
78,00 lei
Transport gratuit la orice comanda.
Descriere
VINIFICARE ŞI RAFINARE: Culesul efectuat integral manual în lădiţe, cu macerare la rece în presă orizontală cu durata de opt ore, apoi curăţirea mustului prin decantare. Fermentarea se face 100% în recipient de oţel la temperatura controlată de 14 – 10 grade timp de patru luni. Vinul este lăsat cu puţin reziduu zaharos la rece şi pe drojdii. După această perioadă, este îmbuteliat în luna martie, pentru a avea arome proaspete şi catifelate.
CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE: De culoare galben pai cu reflexii verzui, cu parfum de pară williams roşie, are o bună aciditate şi în acelaşi timp o bună catifelare.
Durata: 3 – 4 ani.
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.