Afișez 97 - 108 din 122 de rezultate
-
495,00 lei
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: usoara dulceața si perlaj foarte fin
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
-
78,00 lei
Descrierea produsului: Vin Spumant Prosecco Doc obţinut exclusiv din struguri cu cultivare biologică certificată.
Sortiment de struguri: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: Galben pai , cu reflexii verzui
Note de degustare: Gust persistent si plin, delicat, cu un retrogust placut
Afinare: Charmat 3 luni, apoi maturare in sticla
Temperatura se servire: 6°- 8°C
-
93,00 lei
Tip strugure: Nerello Mascalese 100%
Gradatie alcoolica: 13%
Aspect: roze
Note de degustare: floral
Servire: 6°
Îmbinari: supe de peste, cu somon, crustacee, pui, preparate cu legume
-
170,00 lei
Pachetul contine:
Prosecco Superiore Valdobbiadene Marca Oro DOCG – 2 buc
Cutie originala Valdo
-
175,00 lei
Pachetul contine:
Prosecco Superiore Valdobbiadene Oro Puro DOCG – 2 buc
Cutie originala Valdo
-
78,00 lei
Podgorie: Tenuta RoncAlto situată în localitatea Ruttars din comuna Dolegna del Collio.
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: Galben pai , cu reflexii verzui
Note de degustare: Are o buna aciditate si in acelasi timp o buna catifelare
Temperatura se servire: 11°C
Consiliere de servire: Vin pentru aperitive pe baza de peste, risotto , se asociaza foarte bine cu sunca San Daniele..
-
350,00 lei
Tip strugure: Nero d´Avola / Pericone
Gradatie alcoolica: –
Aspect: rosu cu reflexe violacee
Note de degustare: prospetime, fructata, aroma intensa de flori
Servire: 18°
Îmbinari: carne rosie, friptura, gratare, vânat
-
220,00 lei
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinari: Mezeluri, paste cu sos, carne rosie la gratar, tocane
-
98,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14%vol
Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee
Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate
Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 2 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16- 18C
-
62,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
Servire: 16°-18°
Îmbinari: ciorbe, carne alba, alimente condimentate
-
93,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: arome de mura, zmeura, cireasa
Servire: 16°-18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-
84,00 lei
Tip strugure: Sauvignon Blanc 100%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: culoarea galben pai, uneori cu tendinta aurie, cu usoare reflexe verzui
Note de degustare: sec, cu structura buna, generos
Servire: 11-12°C
Îmbinari: fructe de mare si crustacee, risotto cu legeme si carne alba