Afișez 25 - 36 din 122 de rezultate
-
56,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 90%, Merlot 10%
Gradatie alcoolica: 14,5%vol
Varsta podgoriilor: de la 10 la 20 ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Parfum: fructat cu note de coacaze si violete
Gust: taninuri armonice, bine echilibrate, cald
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si branzeturi semi-maturate
Vinificare: in vase de hotel cu temperatura controlata la 28-30 C timp de 10 zile-12 zile, afinisare in sticla 3 -4 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16C
-
293,00 lei
Tip strugure: Chardonnay 100%
Gradatie alcoolica: 14,5
Aspect: galben pai
Note de degustare: cald, plin si opulent
Servire: 6°
Îmbinari: peste, brânza uscata, sushi
-
246,00 lei
- Caracteristici organoleptice
- Culoare: roşu rubiniu intens
- Parfum: intens şi fin, cu note de fructe de pădure şi condimente bine integrate.
- Gust: cald şi potrivit de savuros, cu arome de fructe roşii mature şi persistenţă foarte bună.
-
100,00 lei
Tip strugure: 90% Sangiovese, 5% Merlot, 5% Canaiolo
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: rosu rubin vivace
Note de degustare: o buna persistenta aromatica
Servire: 18°
Îmbinari: carne alba si rosie
-
150,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet 5%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubin spre rosu închis
Note de degustare: gust bogat si persistent
Servire: 18°-20°
Îmbinari: carne de vânat, fripturi si brânzeturi învechite
-
460,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 90%, Colorino 10%.
Gradaţie alcoolică: 14%
Aspect: roşu rubiniu intens
Descriere organoleptica : Culoarea este de un rosu rubiniu.Aroma intensa si fructuoasa, caracterizata de o persistenta indelungata si un iz de condimente. Gustul este cald si catifelat , bine echilibrat si bogat in arome pline de eleganta .
Servire:16°-17°
Îmbinări: potrivit pentru a însoţi feluri de mâncare elaborate pe bază de carne, dar şi de gustat singur, pentru a-i aprecia cât mai bine calităţile.
-
56,00 lei
Tip strugure: 95% Sangiovese, 5% Merlot
Gradatie alcoolica: 13%
Aspect: rosu rubin
Note de degustare: gust placut proaspat si fin
Servire: 16°-18°
Îmbinari: mâncaruri picante, carne alba si rosie
-
93,00 lei
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aroma persistenta fructata
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
-
93,00 lei
Tip strugure: Glera 100%
Gradatie alcoolica: 11.5%
Aspect: galben pai cu reflectii aurii
Note de degustare: parfum fructat care aminteste de para si marul Golden
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
-
208,00 lei
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11,5%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: fructat care aminteste de para si marul Golden
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
-
186,00 lei
Tip strugure: 100% Cartizze
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aroma de flori si fructe
Servire: 6°
Îmbinari: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine
-
82,00 lei
Tip strugure: Glera 90%, Pinot nero 10%
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: roz palsi stralucitor, ce aminteste de culoarea petalelor de maces
Note de degustare: sec, armonic, persistent si placut fructat
Servire: 6°
Îmbinari: aperitiv alternativ, se imbina bine cu felurile de mancare pe baza de paste si peste sau cu tartar de ton sau de biban de mare