Afișez 109 - 120 din 126 de rezultate
-

350,00 lei
Tip strugure: Nero d´Avola / Pericone
Gradatie alcoolica: –
Aspect: rosu cu reflexe violacee
Note de degustare: prospetime, fructata, aroma intensa de flori
Servire: 18°
Îmbinari: carne rosie, friptura, gratare, vânat
-

220,00 lei
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinari: Mezeluri, paste cu sos, carne rosie la gratar, tocane
-

98,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14%vol
Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee
Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate
Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 2 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16- 18C
-

62,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
Servire: 16°-18°
Îmbinari: ciorbe, carne alba, alimente condimentate
-

93,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubin intens
Note de degustare: arome de mura, zmeura, cireasa
Servire: 16°-18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-

84,00 lei
Tip strugure: Sauvignon Blanc 100%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: culoarea galben pai, uneori cu tendinta aurie, cu usoare reflexe verzui
Note de degustare: sec, cu structura buna, generos
Servire: 11-12°C
Îmbinari: fructe de mare si crustacee, risotto cu legeme si carne alba
-

205,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon si Merlot 20%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: note dulci buchetului
Servire: 18°-20°
Îmbinari: carne rosie si vânat si brânzeturi maturate
-

101,00 lei
Pachetul este compus din:
Prosecco Minion 200ml – 3 buc
Pahare Valdo – 3 buc
-

268,00 lei
- Varietate: struguri roșii friulani atent selectați
- Conținut de alcool: 40% vol.
- Distilatie: Alambicuri tradiționale cu abur, acţionate manual
- Barrique: Baricuri de stejar francez
- Culoare: Chihlimbar intens cu nuanțe aurii
-


63,00 lei
Sortiment de struguri: Garganega şi Chardonnay
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: Galben pai stralucitor, cu usoare reflexii verzui
Note de degustare: Gust placut sec si savuros, armonic, cu retrogust persistent
Afinare : Charmat 3 luni, apoi afânare în sticlă, timp de cel puţin 2 luni.
Temperatura se servire: 6°- 8°C
Consiliere de servire: Este un spumant care, folosit ca aperitiv, îşi găseşte combinaţia ideală dacă este servit într-un pahar mare împreună cu cuburi de gheaţă, garnisind totul cu bucăţi de fructe, precum căpşuni sau afine.
Descrierea produsului: Dintr-o selecţie atentă a strugurilor proveniţi din regiunea DOC Garda , ia naştere acest Spumant, urmând cele mai riguroase standarde ale Şcolii de Spumante Valdo.
-


62,00 lei
Tip strugure: Glera 20%, Nerello Mascalese 80%
Gradatie alcoolica: 12%
Aspect: nuante de petale de trandafir
Note de degustare: aroma rotunda si fructata
Servire: 8°
Îmbinari: peste, fructe de mare si carne alba
-

80,00 lei
Tip strugure: Syrah
Gradatie alcoolica: 13,00%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: fructe de padure si ierburi aromatice
Servire: 16°- 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi