AMARETTO SALIZA
160,00 lei- VARIETATE: Infuzie şi distilat de migdale italiene şi Brandy învechit
- GRADAŢIE: 28% vol.
- DISTILARE ARTIZANALĂ: În alambicuri cu aburi pentru plante medicinale
- CULOARE: Portocaliu închis
Afișez 1 - 12 din 122 de rezultate
Gradatie alcoolica: 30%
Aspect: maro intens cu reflexii calde portocalii
Note de degustare: aroma bogata, foarte intensa
Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
Gradatie alcoolica: 15,4%
Aspect: rosu intens
Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinari: vânat, carne la gratar si stufat
Pachetul contine:
Amarone Classico della Valpolicella DOC Magnum 1,5 L
Cutie de lemn originala Cesari
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Note de degustare: fruct copt si condimentat
Servire: 16 -17°C
Îmbinari: preparate din carne rosie
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
Servire: 17°-18°
Îmbinari: Carne rosie, vânat si brânzeturi stagionate
Tip strugure: Barbera 100%
Gradatie alcoolica: 13,5 %
Aspect: rosu rubiniu, cu reflexe violet
Note de degustare: gust bine structurat, fructat
Servire: 17°-18°
Îmbinari: paste cu sucuri rosii, carne alba si rosie
Tip strugure: Barbera 100%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: visiniu deschis
Nota de degustare: arome de fructe coapte
Servire: 16 – 17°C
Îmbinari: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 13,5 %
Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust remanent îndelungat si placut
Servire: 17°-18°
Îmbinari: fripturi si vânat, brânzeturi maturate
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 13,5 %
Aspect: rosu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: aroma dulceturilor din fructe mici
Servire: 17°-18°, cu decantare prealabila
Îmbinari: carne rosie si vânat, brânzeturi vechi nemucegaite
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Nota de degustare: arome de fructe negre de padure, visine, prune afumate si piper negru
Servire: 16 – 17°C
Îmbinari: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate
Tip strugure: Corvina 80% si Rondinella 20%
Gradatie alcoolica: 15,5%
Aspect: rosu intens
Note de degustare: vegetatie de padure, condimente si cacao
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinari: vânat, gratar si fripturi
Transport gratuit la orice comanda
0723 53 96 27
luni-vineri 10.00-18.00
Platesti cand primesti produsul
Avem pachete dedicate