Regiunea Valdo - Veneto

Vinuri din regiunea Veneto
Un spirit neschimbat din 1926. Grija continuă şi constantă a calităţii şi a purităţii. Dar şi a încrederii în teritoriu. Mulţi sunt factorii care au contribuit la succesul cramelor VALDO: statornicul meşteşug în îngrijirea viţei de vie şi în administrarea cramelor şi a produselor, împreună cu adoptarea celor mai avansate şi experimentate tehnici antreprenoriale şi de marketing. Toată aceasta reprezintă împlinirea acelei obligaţii cu care familia Bolla, istorica stirpe a viticultorilor veronezi, a dus înainte încă de la sfîrşitul anilor 1930 propria îndatorire faţă de pământurile din Valdobbiadene şi a vinului acestor locuri: Prosecco, devenit astăzi, prin caracterul său plăcut şi prin versatilitatea sa, simbolul vinurilor cu acestă denumire. În mod sigur primul care este realizat 100% din soiuri de viţă de vie autohtone.
Va recomandam si alte crame din regiunea Veneto: Cesari
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aroma persistenta fructata
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
Tip strugure: Glera 100%
Gradatie alcoolica: 11.5%
Aspect: galben pai cu reflectii aurii
Note de degustare: parfum fructat care aminteste de para si marul Golden
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
Tip strugure: 100% Cartizze
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aroma de flori si fructe
Servire: 6°
Îmbinari: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aroma de flori si fructe
Servire: 6°
Îmbinari: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine
Tip strugure: Prosecco 100%
Gradatie alcoolica: 11,5%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii
Note de degustare: sec, intens si armonic
Servire: 6°, pahar cu picior
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
Tip strugure: Glera 90 %, Chardonnay 10%
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aromele de fructe se imbina cu cele picate
Servire: 10°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare, preparate din carne alba sau ca vin de companie
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aminteste de merele salbatice coapte
Servire: 6°, pahar cu picior
Îmbinari: aperitive, felul întâi
Tip strugure: Glera 20%, Nerello Mascalese 80%
Gradatie alcoolica: 12%
Aspect: nuante de petale de trandafir
Note de degustare: aroma rotunda si fructata
Servire: 8°
Îmbinari: peste, fructe de mare si carne alba
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aminteste de merele salbatice coapte
Servire: 6°, pahar cu picior
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: usoara dulceața si perlaj foarte fin
Servire: 6°
Îmbinari: peste, orice fel de mâncare
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: usoara dulceața si perlaj foarte fin
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
Tip strugure: Glera 20%, Nerello Mascalese 80%
Gradatie alcoolica: 12%
Aspect: nuante de petale de trandafir
Note de degustare: aroma rotunda si fructata
Servire: 8°
Îmbinari: peste, fructe de mare si carne alba