-
150,00 lei
Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet 5%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubin spre rosu închis
Note de degustare: gust bogat si persistent
Servire: 18°-20°
Îmbinari: carne de vânat, fripturi si brânzeturi învechite
-
89,00 lei
Tip strugure: Prosecco 100%
Gradatie alcoolica: 11,5%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii
Note de degustare: sec, intens si armonic
Servire: 6°, pahar cu picior
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
-
78,00 lei
Podgorie: Situată în localităţile Chiopris-Viscone şi San Giovanni al Natisone
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: Galben pai
Note de degustare: Aroma este seacă şi savuroasă, cu retrogust de migdală amară. Temperatura se servire: 11°C
Consiliere de servire: Vin pentru aperitive pe baza de peste, risotto , se asociaza foarte bine cu sunca San Daniele.
-
115,00 lei
Tip strugure: Nero d’Avola
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: bordo
Note de degustare: –
Servire: 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
-
156,00 lei
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 16%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena, intens
Nota de degustare: robust, armonic si echilibrat tanic
Servire: 16°-17°, cu decantare
Îmbinari: felul doi pe baza de carne, de vita sau oaie; perfect pentru a însoti feluri de mâncare bogate în aroma si structura
-
93,00 lei
Tip strugure: Nerello Mascalese 100%
Gradatie alcoolica: 13%
Aspect: roze
Note de degustare: floral
Servire: 6°
Îmbinari: supe de peste, cu somon, crustacee, pui, preparate cu legume
-
78,00 lei
Podgorie: Tenuta RoncAlto situată în localitatea Ruttars din comuna Dolegna del Collio.
Gradatie alcoolica: 12,5%
Aspect: Galben pai , cu reflexii verzui
Note de degustare: Are o buna aciditate si in acelasi timp o buna catifelare
Temperatura se servire: 11°C
Consiliere de servire: Vin pentru aperitive pe baza de peste, risotto , se asociaza foarte bine cu sunca San Daniele..
-
112,00 lei
Tip strugure: Friulano si Ribolla Gialla
Gradatie alcoolica: 13 %
Aspect: galben pai cu reflexe aurii
Note de degustare: gustul este invaluitor, sorbindu l se simte aroma de mere, fruct tropical si floare de salcam, vin cald cu aciditate potrivita, are un retrogust persistent
Servire: 12° C
Îmbinari: ideal cu aperitive structurate, cele pe baza de peste afumat mai ales, insoteste admirabil supele de peste si crustacee sau carnuri albe, se potriveste cu peste sarat, gras si in sos, de incercat cu branzeturi cu maturare medie