Menu
Your Cart

LAMURI SICILIA 2018

Trimite unui prieten

LAMURI SICILIA 2018

99,00 lei
Fără TVA: 99,00 lei

Tip strugure: Nero d'Avola

Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: bordo
Note de degustare: -
Servire: 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi

LAMURI SICILIA 2018

Fermentare: În vase din otel inox. Temperatura de fermentare 25/28°C. Durata în contact cu cojile: în medie 12 zile. Fermentare malolactica: Desfasurata total.
Afânare: in butoaie de stejar francez (Allier si Tronçais) de 225 litri, 20% noi si 80% la a doua si a treia trecere, circa 12 luni. În sticla 3 luni Vin dintr-un sigur sortiment de struguri cu o precisa referinta organoleptica, selectie de struguri Nero d'Avola din zone de deal înalt, cultivati între 450 si 750 metri deasupra nivelului marii. Diferenta fata de alte vinuri siciliene consta în capacitatea de a-si pastra parfumurile primare fara sa ajunga la supramaturare. O asamblare studiata în butoaie de vârsta diferita îi confera aromele fine si elegante, cu un lemn neinvaziv.
Pasiunea pe care Tasca d’Almerita o pune în propria munca se manifesta aici în cercetarea complexitatii teritoriului si a varietatii, mentinându-i placerea gustului.

cod premii acii
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Politica de confidentialitate: Pentru a oferi cea mai buna experianta de navigare, acest website foloseste Cookies. Sunt de acord cu politica de confidentialitate ( GDPR - prelucrare date cu caracter personal) Detalii aici