Oferta Lunii
Tip strugure: Glera
Gradatie alcoolica: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii stralucitoare
Note de degustare: aroma persistenta fructata
Servire: 6°
Îmbinari: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 14%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: Parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
Îmbinari: Carne rosie, vânat la cuptor si brânza maturata
Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet 5%, Merlot 5%
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: rosu rubin spre rosu închis
Note de degustare: gust bogat si persistent
Servire: 18°-20°
Îmbinari: carne de vânat, fripturi si brânzeturi învechite
Tip strugure: Nero d'Avola
Gradatie alcoolica: 13,5%
Aspect: bordo
Note de degustare: -
Servire: 18°
Îmbinari: carne, brânzeturi
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradatie alcoolica: 16%
Aspect: rosu rubiniu cu reflexe grena, intens
Nota de degustare: robust, armonic si echilibrat tanic
Servire: 16°-17°, cu decantare
Îmbinari: felul doi pe baza de carne, de vita sau oaie; perfect pentru a însoti feluri de mâncare bogate în aroma si structura
Tip strugure: Friulano si Ribolla Gialla
Gradatie alcoolica: 13 %
Aspect: galben pai cu reflexe aurii
Note de degustare: gustul este invaluitor, sorbindu l se simte aroma de mere, fruct tropical si floare de salcam, vin cald cu aciditate potrivita, are un retrogust persistent
Servire: 12° C
Îmbinari: ideal cu aperitive structurate, cele pe baza de peste afumat mai ales, insoteste admirabil supele de peste si crustacee sau carnuri albe, se potriveste cu peste sarat, gras si in sos, de incercat cu branzeturi cu maturare medie
"
...