Menu
Your Cart

NIVOLE MOSCATO D´ASTI D.O.C.G. - 0.75L

New -20 %

Trimite unui prieten

NIVOLE MOSCATO D´ASTI D.O.C.G. - 0.75L

Tip strugure: Muscat 100%
Gradatie alcoolica: 5%
Aspect: galben pai, cu splendide reflexe verzui
Note de degustare: arome de fructe, caisa si piersica
Servire: 7°-8°
Îmbinari: fructe si deserturi din foietaj

65,50 lei
82,00 lei
Fără TVA: 65,50 lei

NIVOLE MOSCATO D´ASTI D.O.C.G. - 0.75L

Muscatul era deja foarte raspândit la vechii greci si romani, care îi apreciau caracteristicile placute de vin potrivit pentru desert. Zona de productie pentru Moscato d’Asti se afla la sud de Piemont, o fâsie colinara de 52 de localitati mici învecinate, având în centru Canelli, considerata unanim drept zona de maxim prestigiu, unde se produce unul dintre cele mai bune vinuri pentru desert din lume.
Din vitele de vie situate în aceasta excelenta zona, în pozitii alese si cu microclimat ideal, Michele Chiarlo creeaza, la Calamandrana, în centrul zonei de productie, de peste 50 de ani, Moscato d’Asti, vin unic pentru finetea si eleganta sa.
Buchet: proaspat, delicat, cu aroma de fructe proaspete, cu puternica intensitate de piersica si caisa. Îi sunt specifice aromele de salvie si bezea.
Continut: 0.75L

cod premii acii
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Politica de confidentialitate: Pentru a oferi cea mai buna experianta de navigare, acest website foloseste Cookies. Sunt de acord cu politica de confidentialitate ( GDPR - prelucrare date cu caracter personal) Detalii aici