Menu
Your Cart

MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA CUCINA

Hot

Trimite unui prieten

MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA CUCINA

62,12 lei
Fără TVA: 62,12 lei

Tip strugure: Catarratto, Grillo si Inzolia
Gradatie alcoolica: 17,5%
Aspect: chihlimbar intens
Note de degustare: parfum de cirese, violete si fructe rosii
Servire: temperatura mediului cu gheata
Îmbinari: perfect pentru gatit, patiserie, pregatirea carnurilor; excelent ingredient pentru Zabaglione

MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA CUCINA

Aflat printre cele mai renumite vinuri italiene, Marsala este apreciat pretutindeni pentru calitatile sale organoleptice inconfundabile si pentru versatilitatea extrema. Consumat ca aperitiv sau însotind un desert, utilizat pentru pregatirea felurilor de mâncare sau servit în timpul mesei, Marsala ofera senzatii unice indiferent de modul de utilizare. Toate tipurile de Marsala se servesc într-un pahar tip “lalea”, cu picior înalt.
Marsala este considerat printre cele mai bune vinuri de desert din lume si însoteste perfect deserturile, fructele si numeroase produse de patiserie.
Temperatura de servire recomandata este în jur de 12-18°C; în special, se recomanda combinatia de Marsala Fin cu biscuiti, produse de patiserie simple si fructe uscate, Regiunea de productie: Sicilia de vest, Occidentale, în zona prevazuta de normativa pentru productia Vinului Marsala, legea 851 din 28/11/1984
Teren si sistem de cultivare: Vita-de-vie de pamânt rosu sicilian; vita-de-vie cultivata cu sistemul arbust de Marsala Perioada culegerii: jumatatea/sfârsitul lui septembrie Presare: usoara fermentare si preparare lenta, la temperatura controlata.
Vinului de baza i se adauga alcool din vin pentru a obtine gradatia alcoolica de 17,5% vol.
Maturare: minim un an în butoaie de stejar
Zaharuri: >4%
Gust: tipic Marsala

cod premii acii
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Politica de confidentialitate: Pentru a oferi cea mai buna experianta de navigare, acest website foloseste Cookies. Sunt de acord cu politica de confidentialitate ( GDPR - prelucrare date cu caracter personal) Detalii aici