Livrarea Produselor
Orice comanda (cu o valoare mai mare de 50 RON) plasata pe www.vino–domus.ro se livreaza pe teritoriul Romaniei.

Durata Livrarii:
Durata de livrare este maxim 2 zile lucratoare pentru Bucuresti si 3 zile lucratoare in tara, din momentul confirmarii comenzii tinind cont de urmatorii factori: confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs. (pentru cantitati mai mari); confirmarea modalitatii de plata; confirmarea modalitatii de livrare.

Derularea Comenzii:
Lansarea comenzii se poate face prin intermediul site–lui sau telefonic.
In cazul comenzilor telefonice, preluarea comenzilor se face in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 10,00 – 18,00 la numerele de telefon  021/256 42 22 sau 0723 539 627. Dupa lansarea comenzii veti fi contactat de catre personalul nostru pentru confirmarea comenzii; si se va emite factura proforma pe care o veti primi prin e–mail.

Modalitati de livrare:
Toate comenzile sunt livrate de la sediul nostru; in cazul in care solicitati expedierea comenzii la adresa dvs., acest lucru se va face printr–o societate de curierat rapid.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea coletului si existenta facturii fiscale – acest document regasindu–se in plicul de pe colet. Produsele expediate trebuiesc receptionate in ambalaj sigilat si original; comanda dvs. este asigurata pe toata durata transportului, pana la destinatia finala.

Costuri de Livrare:
Costurile de livrare sunt  gratuite, nu se plateste nici rambursul.

Conditii Speciale:
Pe durata livrarii pot interveni factori care pot duce la intarzierea livrarii – conditii meteorologice nefavorabile; accidente sau blocaje rutiere – un reprezentant al nostru va lua legatura pentru a va comunica aceasta intarziere si noua data la care veti fi contactat pentru livrarea coletului.

Ne rezervam dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese. Nu este responsabilitatea noastra intirzierea livrarii unei comenzi in cazul in care adresa indicata de dvs. este gresita sau incompleta.