Afișez toate cele 4 rezultate
-

557,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%vol
Varsta podgoriilor: 20 ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: complex si invaluitor, cu taninuri
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: carne la gratar, vanat, branzeturi maturate si trufe, vin de meditatie
Maturare: 30luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30hl si in sticla afinisare 4 luni
Longevitate: 35 ani
-

235,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14,5%vol
Varsta podgoriilor: 15 si 35 ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor
Note de degustare: corp plin, insotit de taninuri foarte elegante ce favorizeaza persistenta timp indelungat pe palat si invechirea indelungata
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: carne la gratar, vanat, branzeturi maturate si trufe, vin de meditatie Maturare : 30luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si in sticla afinisare 4 luni
Longevitate: 30 ani
Temperatura de servire: 18C
-

98,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14%vol
Varsta podgoriilor: intre 5 si 20 de ani
Aspect: rosu rubiniu stralucitor cu reflexii violacee
Note de degustare: fructat , foarte moale, sustinut de taninuri elegante
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si rosie, branzeturi semi-maturate
Maturare: 12 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 2 luni
Longevitate: 10 ani
Temperatura de servire: 16- 18C
-

59,00 lei
Tip strugure: Sangiovese grosso 100%
Gradatie alcoolica: 14,5 %vol
Varsta podgoriilor: peste 10 ani
Aspect: rosu rubiniu cu nuante violet
Parfum: elegant si complex, cu note de condimente cacao, tutun , vanilie si migdale prajite
Gust: sec, cu o prima senzatie moale si armonioasa, bogat in senzatii catifelate. Persistent indelung pe palat
Gradatie alcoolica:
Combinatie gastronomica: felul intai consistent, friptura de carne alba si branzeturi semi-maturate
Maturare: 8 luni in butoaie de stejar de Slavonia de 30-60-100 hl si afinisare in sticla 4 luni
Longevitate: 15 ani
Temperatura de servire: 16- 18C