Colectia de la Vino Domus te inspira pentru cina romantica de 8 martie!

8 martie se apropie cu pasi repezi si pregatirile se doresc a fi perfecte si exclusiviste.

Multi barbati cu siguranta o sa isi surprinda femeile din viata lor cu o cina romantica, gatind special pentru aceasta seara importanta. E atat de greu sa surprinzi o femeie, mai cu seama cand ii porti multa iubire si grija, si ea este destul de pretentioasa si perfectionista. Nici macar gatitul nu ti se pare atat de greu, precum alegerea unei bauturi potrivite.

Poate prefera prosecco?

Poate un spumant alb ?

Vino Domus incearca sa salveze situatia si sa va recomande trei variante perfecte pentru momentul in care o sa ciocniti paharele.

In cazul in care o sa gatiti peste, fructe de mare sau un preparat din carne alba va recomandam Rosé Brut Marca Oro, un prosecco rafinat, cuceritor si cu o personalitate distinsa. Extrem de placut la gust si aroma si care se va asorta perfect cu seara romantica pe care vreti sa o definiti.

Daca seara se preconizeaza a fi una cu muzica, cu salata lejera de fructe si cu desertul preferat al ei, incearca spumantul alb – Cartizze Oro Puro, care va da culoare serii si va creiona noi inceputuri, scrise cu condei dezlantuit, despre iubire si nopti perfecte.

Ai in colectia ta un Prosecco Marca Oro ? Nu stii inca cu ce sa asortezi acel parfum fructat inconfundabil, cu aromă de mere pădurețe si flori de salcam? Salata de caracatita sau paste cu fructe de mare? Nu uita de aperitiv si de atitudinea ta sigura si debordanta.

Dragi barbati, cu aceste alegeri si combinatii nu exista loc de indoieli. Oferiti femeilor din inima voastra – clipele pe care le merita si de care cu siguranta au nevoie in acea seara de 8 martie.

Vino Domus va este alaturi cu o gama variata si exclusivista si va doreste sa aveti parte de o seara magnifica.

Articole Similare