Rocca delle Macíe Chianti Classico Famiglia Zingarelli 2016 in top 100 vinuri de cea mai buna calitate (conform top100.winespectator.com)

"Cheia acestei categorii de vinuri roșii este capacitatea lor de a livra o mulțime de arome de fructe, ce le da puterea de a sta chiar si in lumina o perioada buna de timp. Definit de finețea și echilibrul lor, ele rămân proaspete și pline de viață, chiar în ciuda complexității și profunzimii aromelor lor. 

"Chianti Classico Famiglia Zingarelli 2016 .... Un alt mare succes pentru un vin care a fost născut și crescut cu familia Zingarelli!

Fabricat cu Sangiovese și 5% Merlot, aceasta oferă arome de scorțișoară și un miros de condimente selectionate. Paleta subtila de arome de coacăz roșu, vanilie și granulație fină.

Comanda acest vin italian de calitate chiar acum! Vezi Chianti Classico Famiglia Zingarelli 2016

vinuri din regiunea Toscana Chianti Classico Famiglia Zingarelli 2016

Filozofia familiei Zingarelli

"Tatăl meu Italo a reușit să ne transmita marea sa pasiune pentru pamantul toscan și pentru arta de a face vin. Pe scurt, ne-a dat dorința și entuziasmul de a continua să scriem aceasta poveste neîncetată care leagă vinul de viețile oamenilor. Cu voința lui de fier, el m-a învățat că pentru a obține ceva din pamant trebuie o mare determinare. Am ales ca întotdeauna să oferim vinuri de calitate și fiabilitate care corespund și cresc în conformitate cu ideile și profesionalismul afacerii noastre".
Sergio Zingarelli

Comanda acest vin italian de calitate chiar acum! Vezi Chianti Classico Famiglia Zingarelli 2016