Lorem ipsum Dolor Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Si enim ita est, vide ne facinus facias, cum mori suadeas. At iam decimum annum in spelunca iacet. Duo Reges: constructio interrete. Deinde prima illa, quae in congressu solemus. Consectetur adipiscing elit. Si enim ita est, vide ne facinus facias, at iam decimum annum in spelunca iacet.

Your Content Here

CMS Static block Demo. You can place here everything you want.

Images and banners

Videos

Widgets

din 9

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Va prezentăm o reţetă ideală pentru acest sezon.
Un preparat recomandat în combinație cu Prosecco Valdo Marco Oro D.O.C.G.

 

 Timp de pregătire: 10 minute
 Timp de gătit: 10 minute
 Grad de dificultate: ușor

  Ingrediente pentru 4 persoane:
  400 g de trenette
  30 g de busuioc
  15 g de semințe de pin
  1 cățel de usturoi
  200 ml de ulei de măsline extra virgin
  sare, piper
  60 g de parmezan ras
  40 g de brânză pecorino rasă

Preparare:

Pentru a prepara un sos “pesto alla Genovese” se va utiliza usturoi tocat si busuioc tocat, adăugând un vârf de cuțit de sare. După ce tocați bine usturoiul și busuiocul, compozitia rezultată va fi pusă într-un mojar sau un alt recipient similar, împreună cu seminţele de pin. Se amestecă si se macină totul împreună, adăugând un pic de ulei de măsline, pentru a obține un "pesto". Puneți compoziţia pesto într-un castron în care se vor adăuga şi se vor amesteca toate celelalte ingrediente: parmezan ras, brânză pecorino rasă, ulei de măsline, sare și piper după gust.

Fierbeţi pastele în apă clocotită cu sare. După fierbere, puneţi pastele într-un vas şi amestecaţi-le cu sosul pesto.

Buon appetito! 

Posted By Gruia Andronic

 

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

Timp de preparare: 10 min

Timp de coacere: 10 min

Dificultate: Medie

Prepararea pentru 4 persoane

Ingrediente: 8 felii de carne de vițel, 8 felii de șuncă, 50 g de unt, 100 ml de vin alb, 10 g de salvie, 60 g de făină, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie felii carnea de vițel, se condimenteaza cu sare și piper. Situam pe partea de sus a fiecărei felii de vițel o felie de șuncă și o frunza de salvie bine spălata și uscata, țintuindu-le împreună cu o scobitoare. O parte a feliilor de carne se tapeteaza cu faina. Se încălzește o tigaie suficient de mare pentru a incapea toate feliile de carne, se topeste untul, se adaugă Saltimbocca și se prăjește timp de câteva minute doar partea presarata cu faina. Se adauga vinul alb si se lasa sa se evapora. Saltimbocca se aranjeaza pe o farfurie si se asorteaza cu sosul.

Înainte de a asorta carnea cu șuncă și salvie, se vor bate usor feliile. Pentru rezultate optime, feliile de carne se vor tapeta cu faina chiar in ultimul minut!

 

Va recomandam sa insotiti acest preparat cu un Rose Brut Marca Oro de la Valdo!

Impreuna vor defini o cina speciala.

 

 

 

 

 

Posted By Gruia Andronic

 Stimati clienti,

Dupa cum veti citi in prezentarile noastre, “Cramele” reprezentate de noi, sunt prestigioase si prezente in Gambero Rosso, Wine Spectator, Wine Parker, Wine & Spirits, Decanter, Veronelli - reviste de prestigiu in materie de gastronomie si vinuri. Aceste crame au un mare succes in lume si sunt foarte cunoscute.

Prin colaborarea cu Vinitaly Deluxe devin faimoase si in Romania. In domeniul HORECA – comercializam aceste vinuri exceptionale cu mare succes. Beneficiile Dumneavoastra pentru o colaborare cu Vinitaly Deluxe sunt variate. Voi expune unele dintre ele:

– Veti oferi clientilor Dvs. vinuri de calitate, DOC, DOCG , brand-uri internationale, care se preteaza locatiei pe care o reprezentati.

– Va oferim consultanta in asocierea vinurilor cu preparatele propuse de Dvs. in meniu.

– Va oferim consultanta in alegerea vinurilor si editarea corecta a unui meniu special de vinuri.

– Va oferim o distributie constanta si continuitate - firma noastra detine stocuri importante.

– Va oferim exclusiv vinuri care sunt comercializate numai pe piata HORECA.

– Va oferim vinuri care sunt prezente pe piata din Bucuresti si sunt constant promovate.

– Va oferim posibilitatea de a organiza seri speciale de degustari profesionale

– Va oferim preturi corecte. In speranta unei viitoare colaborari profesionale, va transmit distinse salutari.

 

Carmen Burducea - Manager General Vinitaly Deluxe

Etichete:

Posted By Gruia Andronic

CUVEE DI BOJ PROSECCO

21.03.2016 06:42

Unul dintre cele mai reusite exemplare de Prosecco Valdobbiadene, acest spumant a fost purificat prin metoda Charmat, timp de 5 luni si maturat 3 luni in sticla. De o culoare galben pai cu reflectii aurii, Cuvee di Boj prezinta un inconfundabil parfum fructat cu note de pere si mere Golden. Un gust sec, intens si armonic, acest prosecco se poate servi ca un excelent aperitiv, exprimandu-si la maxim calitatile cu preparate pe baza de peste in principal, insa poate fi servit alaturi de o gama variata de bunatati.

CE SPUN PASIONATII DESPRE ACEST VIN:

Astazi avem ocazia sa turnam in pahare un Prosecco provenit din celebra zona Valdobbiodene, produs de Valdo si inzestrat cu arome curate, fructat-florale, tinute in suspensie de o perlatie fina si constanta. E un Prosecco foarte placut si ceva mai generos aromatic decat alte exemplare. (Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Mar 2016)

Dincolo de bulele abundente si aspre, ce formeaza o coroana groasa pe marginea paharului, arome vii citrice se impletesc cu o aciditate inalta, minerala. Textura e destul de fina si consistenta, si cel mai bine e pusa in evidenta de o temperatura de servire ceva mai ridicata decat de obicei, alaturi de o fritatta bine rumenita, cu mustar picant. (Mihai Oprea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Mar 2016)

Cuvee di Boj e un prosecco tipic regiunii Vladobbiadene, cu perlatie placuta, corp elegant si arome suave de mar si piersica. Ideal pentru a fi servit ca aperitiv, bine racit, la 6-7 grade. (Mona Arsulescu, Pasionata de vinuri - Data degustarii: Mar 2016)

Posted By Gruia Andronic

din 9

  1. 1
  2. 2
  3. 3

AI PESTE 18 ANI?

Odata cu accesarea acestui site, te declari de acord cu conditiile de utilizare. Site-ul promoveaza bauturi alcoolice.

Ai varsta legala pentru a accesa acest site?


NU