Lorem ipsum Dolor Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Si enim ita est, vide ne facinus facias, cum mori suadeas. At iam decimum annum in spelunca iacet. Duo Reges: constructio interrete. Deinde prima illa, quae in congressu solemus. Consectetur adipiscing elit. Si enim ita est, vide ne facinus facias, at iam decimum annum in spelunca iacet.

Your Content Here

CMS Static block Demo. You can place here everything you want.

Images and banners

Videos

Widgets

BAROLO TORTONIANO D.O.C.G. 2011

Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradaţie alcoolică: 13,5 %
Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust remanent îndelungat şi plăcut
Servire: 17°-18°
Îmbinări: fripturi şi vânat, brânzeturi maturate

In stoc

263,00 RON

Detalii

Barolo este cu siguranţă unul dintre cele mai bune vinuri din lume, bogat în istorie şi apreciat la orice latitudine. Zona de producţie este limitată la 11 localităţi din zona Barolo, unde Michele Chiarlo deţine podgorii vechi. Barolo “Tortoniano” îşi ia numele de la zona geologică “Tortoniana” (La Morra şi Barolo), deoarece o parte din strugurii folosiţi pentru producţie provin din podgoria de la Cerequio şi o parte de la cele înconjurătoare.
Terenul Tortoniano este caracterizate de marne argiloase sedimentare, denumite Santa Agata, intercalate cu arenarii de culoare gri albăstrui care dau naştere unui Barolo foarte elegant, cu parfum distinctiv şi complex şi un gust bogat, cu tanini fini foarte plăcuţi.
Maturare: 2 ani în butoaie mari de stejar francez.; urrmează afinisare 12 luni în sticlă. Perioada de consum: Un an bun atinge vârful după 3-4 ani şi are o longevitate de 15-18 ani. În anii excelenţi, longevitatea poate ajunge la 20 de ani.
Caracteristici: Parfum învăluitor, eteric, complex. Sunt tipice notele de păstaie de ienupăr, anason, tutun dulce şi mirodenii fine.

Mai multe informatii

Author/Artist Nu
Custom Block. Edit it in CMS > Static Blocks. Block Name: "Bottom Block on Product Page"

AI PESTE 18 ANI?

Odata cu accesarea acestui site, te declari de acord cu conditiile de utilizare. Site-ul promoveaza bauturi alcoolice.

Ai varsta legala pentru a accesa acest site?


NU